Horsens HF & VUC > Om skolen > Ledelse og bestyrelse > Funktionsbeskrivelser for ledelsen

Funktionsbeskrivelser for ledelsen

Rektor Dinna Balling

• Samarbejdsudvalg, herunder psykisk arbejdsmiljø, professionel kapital, medarbejderudviklingssamtaler, vejledninger, procedurer og regler
  • Arbejdstid for lærerne, herunder OK-udvalg, TR og lokalaftaler
  • Personalemøder
  • Klager
  • Personaleleder for ledere, TR på HF og AVU og kommunikationsafdelingen.
  • Lederteam og bestyrelse, herunder bestyrelsesbetjening, uddannelsesudvalg, møder, dagsorden og bilag.
  • Kommunikation, herunder markedsføring, hjemmeside, pressehåndtering, personaleintra.
  • Pædagogisk udvikling, herunder pædagogisk udvalg, kompetenceudvikling, PR-møder, pædagogiske dage, projekter vedrørende læringsmiljø og internt samarbejde og fundraising til pædagogiske projekter. (BAL/BO)

Vicerektor Bo Møller

• Afdelingsleder HF, herunder ansættelser, opgavefordeling, skema, holdoprettelse, eksamen, pædagogikum, SSO, EP, team på HF, personaleleder for de fleste hf-lærere.
  • Undervisningsmidler og pædagogisk IT

Økonomi- og administrationschef Lars Peter Schou

• Afdelingsleder TAP, herunder kontor, pedel og kantine, ansættelser og opgavefordeling.
  • Økonomi, herunder budget, regnskab, budgetopfølgning, økonomistyring, årsrapport og revisorbetjening
  • Bygninger, herunder fysisk arbejdsmiljø, bygningsudvalg, arbejdsmiljøudvalg, møbler, kunst, kantine og fundraising til bygninger og kunst.
  • IT-hardware
  • Personaleadministration, herunder løn, personalearkiv og lønindplacering
  • Personaleleder for TAP
  • IT-administrative systemer, herunder arkivering, digitalisering og telefoner
  • Dokumentation og indberetninger
  • Kvalitet og skoleevalueringer

Uddannelseschef Bjarne Larsen

• Afdelingsleder AVU, herunder ansættelser, opgavefordeling, skema, holdoprettelse, eksamen, team på AVU, personaleleder for de fleste AVU-lærere.

Uddannelsesleder Charlotte Ege

• Afdelingsleder vejledning, herunder studiestøttende aktiviteter, vejledere, fraværsinspektorer og mentorer, ansættelser og opgavefordeling
  • Afdelingsleder FVU/OBU, herunder ansættelser, opgavefordeling, skema og holdoprettelse.
  • Eksterne aktiviteter og virksomhedskurser, herunder driftsoverenskomstpartnere, VEU og netværkslokomotivet
  • Elevoptag, merit, realkompetencevurdering, brobygning, uddannelsesmesse, kontakt til UU og til grundskolerne i området
  • Personaleleder for vejledere, mentorer og FVU/OBU-lærere.
  • Elevaktiviteter, herunder elevudvalg, translokation, elevrådet, studieture, ekskursioner, fællesarrangementer.