Horsens HF & VUC > Om skolen > Parkering

Parkering

Der er parkeringskontrol på p-pladserne ved Horsens HF & VUC. Det er gratis at parkere på skolens p-pladser for gæster og elever, hvis bilens nummerplade registreres digitalt. Læs mere om, hvordan du gør det på denne side

Parkering for gæster

Hvis du er gæst på skolen, skal du henvende dig i receptionen for at registrere din bils nummerplade.

Parkering for elever

Hvis du er elev på skolen, kan du gratis benytte parkeringspladsen, men du skal selv registrere din bils nummerplade hos ParkZone, det skal du gøre via skolens Intranet.

Vejledning til registrering af din nummerplade hos ParkZone via skolens Intranet

Det er kun aktive elever på skolen, der kan anvende denne løsning. Når du stopper på skolen, slettes din registrering automatisk.

Parkeringstilladelsen gælder til de pladser, der er skiltet med Horsens HF & VUC, og du må kun holde på pladser, hvor der står “Kursister”. Du må ikke parkere på p-pladser, hvor der står “Personale”.
Parkerer du i båse, hvor din registrering ikke gælder, vil det blive betragtet som et brud på bestemmelserne, og du kan risikere et kontrolgebyr på kr. 750,-

parkering

Parkeringstilladelsen er personlig og må derfor ikke videresælges eller bortgives.

Der gøres opmærksom på, at det til enhver tid er dit eget ansvar, at der er foretaget korrekt registrering af din bils nummerplade. Der kan ikke gives garanti for ledige båse i parkeringsområdet foran skolen, men der er ekstra P-pladser på hjørnet af Tunøgade og Jyllandsgade bag Mejers Auto. Husk også foretage registrering inden der parkeres der.

Parkeringsreglerne på p-pladserne administreres af Parkzone. Det er også hos dem du skal henvende dig, hvis vi mener du har fået et uretsmæssigt kontrolgebyr.