Horsens HF & VUC > Om skolen > Skoleudvikling

Skoleudvikling

Skoleudvikling dækker både over igangværende udviklingsprojekter og skolens evalueringsarbejde.

Udviklingsprojekter 17/18 Udviklingsprojekter i skoleåret 2017/2018

• Klasseledelse og motivation.
    Projektet er er videreførelse af sidste års udviklingsprojekt om emnet, men der arbejdes nu i særlig grad med rammesætning af gruppearbejdet, så der er størst muligt læringsudbytte hos eleverne. (HF-lærere)
  • Evaluering og feedback.
    Projektet tager udgangspunkt i EVA´s fire elementer for god feedback i gymnasiet. Gennem synliggørelse af målene for det skriftlige arbejde arbejdes der systematisk med feedback på det skriftlige arbejde, hvor eleven og læreren i fællesskab udpeger fokuspunkter for afleveringer og genafleveringer. (HF-lærere)
  • Virtuel undervisning.
    Projektet undersøger, hvad begrebet ”virtuel undervisning” dækker over og udvikler et katalog over virtuelle undervisningsformer og programmer. (HF-lærere)
  • Fastholdelse og omvalg.
    Projektet undersøger, hvordan skolen kan blive bedre til at fastholde eleverne gennem motivation og den personlige relation. Projektet indtænker elevens kontakt med vejledning, fraværs-inspektorer, teams og de enkelte lærere. (HF-lærere)
  • Skoleprojektet har fokus på professionelle læringsfællesskaber.
    Her besøger lærerne hinanden i undervisningen og vidensdeler og sparrer efterfølgende med hinanden. (Dette sker i forskellige regi bl.a. åben dør og efteruddannelseskurset Pædagogikum 2.0.) (Både AVU og HF-lærere).

Kemi-kursister

Evalueringsresultater

Evalueringsplaner

Skolen evaluerer løbende undervisningens kvalitet.