Horsens HF & VUC > Til elever > Sociale aktiviteter

Print Friendly, PDF & Email

Sociale aktiviteter

Kom med…

På Horsens HF og VUC bruger vi meget tid på at lære sammen. Men vi synes også, det er vigtigt, at være sammen – og at opleve sammen og gøre noget – sammen.

Hvad enten du er til fodbold, musik og sang, fest og farver, samfundet omkring dig, eller måske lidt af det hele, så får du her på skolen rig mulighed for at engagere dig i sociale aktiviteter. Vi har:

Fredagsbar for alle på udvalgte fredage, en årlig musical, kor, studieture til ind- og udland, introture for nye kursister, kulturelle arrangementer, fodboldhold, translokation og fest. I løbet af skoleåret kommer der mere information om de forskellige sociale aktiviteter på Intranettet og på Facebook.

 

Sociale_aktiviteter_fodbold

 

Har du en god idé?

Er der noget vi har glemt? Vil du gerne lave et parkourhold, og bruge skolen som et godt spot til lidt sport på murene? Vil du være med i en tubakvartet, der kan blæse trut i de trætte? Vil du danne en filmklub, arrangere en musikcafe eller debattle-dage? Så tag fat i din lærer eller en fra kursistrådet. Mulighederne er mange, og skolen hjælper gerne med at føre dine gode ideer ud i livet.