Horsens HF & VUC > Info til kursister > Velkommen til nye elever!

Print Friendly, PDF & Email

Velkommen til nye elever!

Kom godt fra start…

Velkommen til skolen. Her på hjemmesiden har vi en række vigtige informationer, som du meget gerne må have læst, før du begynder på skolen..

Det er rart at have kendskab til skolen og dit nye studieliv, før du begynder undervisningen. Så tag dig god tid og læs det materiale, der ligger her på siden under menupunktet TIL ELEVER – her finder du:

 

Flag_skole

 

IT-information til nye elever

En vigtig forudsætning for, at du kommer godt igang med undervisningen er, at du hurtigt får styr på, hvordan du skal bruge skolens it og  din computer i dit studieliv.

Medbring computerMedbring din egen computer

Vi opfordrer dig til at medbringe din egen computer, så du efterfølgende kan anvende redskaberne derhjemme. Hvis du ikke kan det, har du mulighed for at låne en computer på skolen mod betaling af depositum på 500 kr som du får tilbage, når du afleverer computeren igen. Lånet er tidsbegrænset. Du skal henvende dig i receptionen, hvis du har behov for at låne en computer.

Det er bedst, hvis du inden skolestart anskaffer dig en bærbar computer.  Hvis du er i tvivl om din computer er god nok, så læs vejledningen fra skolens it-kontor her

Dit Uni-loginDit Uni-login =
din ‘nøgle’ til  skolens it-systemer og til gratis Office 365

Som ny elev på skolen får du, kort tid før du skal begynde på undervisningen, tilsendt en sms med dit kursistnummer (elevnummer),  dit Uni-login og din skole-mail – gem den! Du får mere information om skolens it-systemer, når du begynder på undervisningen, og kan først logge dig på skolens it-systemer den første dag, du er på skolen.
Du skal bruge dit Uni-login, når du skal logge på skolens Intranet, det trådløse internet, gratis print på skolen, Ludus og for at hente din gratis licens til Office 365

Hjælp til ITDu kan få hjælp på skolens IT-kontor

Skal du bruge IT-hjælp, kan du henvende dig på IT-kontoret på 1. sal, lokale 1.32. – eller du kan skrive til it@horsenshfogvuc.dk

Vi glæder os til at møde dig – velkommen! 🙂