Alle faste stillinger annonceres offentligt på skolens hjemmeside, jobnet.dk samt evt. i andre relevante medier/aviser.

Uopfordrede ansøgninger vil kun kunne komme i betragtning til kortvarige tidsbegrænsede stillinger.
Søger du uopfordret hos os, skal du sende din ansøgning pr. mail til post@horsenshfogvuc.dk

Aktuelle stillingsopslag

Administrativ medarbejder (30 timer pr. uge)

Er du vores nye kollega? Så har vi en ledig stilling som administrativ medarbejder med tiltrædelse snarest muligt og senest den 1. juni 2019. Der er tale om en spændende og udfordrende stilling, hvor du får god mulighed for at være med til at skabe rammerne for dit eget job.

Du vil blive en del af receptionsteamet i skolens administration og forventes bl.a. at få ansvaret for følgende opgaver (ikke udtømmende):

• Receptionsopgaver
  • Postfordeling
  • Bogregistrering og -udlån
  • SU vejledning
  • Ajourføring af Intranet og årskalender
  • Sekretæropgaver for skolens ledelse
  • Indgå i administrationens øvrige opgaver

Som det fremgår er der tale om en meget alsidig stilling. Du bliver en del af administrationens receptionsteam, men det er også forventningen, at du kommer til at løse opgaver sammen med administrationens samlede hold.

Dine personlige kompetencer:

• Kan arbejde selvstændigt og ansvarligt
  • Er struktureret og proaktiv
  • Kan have flere bolde i luften på en gang uden at miste overblikket
  • Møder elever og kolleger med et smil
  • Er serviceminded
  • Er socialt engageret
  • Har interesse for undervisningsområdet

Dine faglige kompetencer:

• Relevant kontoruddannelse
  • Erfaring med receptionsarbejde
  • Erfaring fra en uddannelsesinstitution – gerne et VUC
  • Øvet IT-bruger med solidt kendskab til Windows og MS Office samt erfaring med fagsystemer som BOSS, LUDUS, US2000 m.v.

Om administrationen:
Vi er samlet 6 medarbejdere samt 1 leder i skolens administration. Vi løser opgaver vedrørende skolens elever (studieadministration, SU m.v.), økonomi (bogholderi, budget, løn) samt andre sekretariatsopgaver (reception, post, indkøb, ledelsesservice m.v.). Vi har en meget bred kontaktflade og et tæt samarbejde med elever, undervisere, studievejledere, skolens ledelse og mange andre. Der er tale om et velfungerende hold, og vi forventer, at vores nye kollega hurtigt kommer til at indgå som en del af holdet.

Om stillingen
Der er tale om en stilling på 30 timer ugentligt. Løn og pension efter overenskomst og aftale (statens overenskomst). Da administrationens årsplan i høj grad følger skoleåret (og skolens ferieplan) må du forvente, at den ugentlige arbejdstid i undervisningsperioderne er højere end 30 timer pr. uge. Til gengæld er der længere ferier omkring sommerferien, juleferien samt øvrige ferieperioder.

Det praktiske:
Her du spørgsmål omkring stillingen er du velkommen til at kontakte Økonomi- og administrationschef Klaus Jensen på 22 47 50 62.

Send din ansøgning og relevante bilag elektronisk til post@horsenshfogvuc.dk, så vi har den senest mandag den 8. april 2019 kl. 10:00.

Ansættelsessamtaler afholdes tirsdag den 23. april 2019. Indkaldelse til samtale vil ske onsdag den 10. april 2019.