Alle faste stillinger annonceres offentligt på skolens hjemmeside, jobnet.dk samt evt. i andre relevante medier/aviser.

Uopfordrede ansøgninger vil kun kunne komme i betragtning til kortvarige tidsbegrænsede stillinger.
Søger du uopfordret hos os, skal du sende din ansøgning pr. mail til post@horsenshfogvuc.dk

Aktuelle stillingsopslag

HF-lærere i matematik, geografi, idræt og psykologi

Vi søger pr. 1. august 2021 en række vikarer på HF-enkeltfag og den 2 årige HF-uddannelse i matematik, geografi, idræt, erhvervsøkonomi og psykologi. Du må gerne have en fagkombination, hvori der indgår andre HF-relevante fag. Stillingerne kan søges af kandidater både med og uden pædagogikum. På Horsens HF & VUC vil du blive en del af flere velfungerende faggrupper, der prioriterer vidensdeling og samarbejde. Som ny lærer på skolen får du tilknyttet en rutineret lærer, der hjælper dig med at komme godt i gang i dit nye job.

Om dig
Vi forventer, at du er både fagligt ambitiøs, anerkendende og god til at skabe betydningsfulde relationer. Som HF-lærer skal du med fagligt overskud forstå at motivere, udfordre og støtte vores elever i deres læring. Du skal brænde for dine fag og være interesseret i at udvikle den pædagogiske praksis gennem egen og fælles refleksion. Du bliver en del af et engageret HF-lærerteam, så vi lægger vægt på, at du prioriterer samarbejde og er nysgerrig i forhold til at arbejde på tværs af fag. Du skal have en relevant akademisk uddannelse, der giver undervisningskompetence i fagene.

Om skolen
Horsens HF & VUC tilbyder et bredt udvalg af kompetencegivende fag på både grundlæggende og gymnasialt niveau. Fleksible tilrettelæggelser gør det muligt for den enkelte elev at tilpasse sin uddannelse efter egne behov. Skolen har omkring 550 årselever og ca. 70 medarbejdere, hvoraf 35 er HF-lærere.
Vi er en skole, som prioriterer samarbejde om og udvikling af undervisning og pædagogik for at skabe det størst mulige læringsudbytte for vores elever. Dette sker både gennem formaliserede udviklingsprojekter og gennem et glimrende uformelt kollegialt samarbejde.
Skolen ligger midt i Horsens kun 10 minutters gang fra banegården. Du kan læse mere om os her på hjemmesiden.

Information og ansøgning
Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller tilhørsforhold til at søge.
Ansøgninger sendes via gymnasiejob.dk så hurtigt som muligt og senest den 10. juni 2021 kl. 16.00

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem staten og Gymnasieskolernes Lærerforening.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vicerektor Dan Ørbæk Lysgaard på dl@horsenshfogvuc.