Alle faste stillinger annonceres offentligt på skolens hjemmeside, jobnet.dk samt evt. i andre relevante medier/aviser.

Uopfordrede ansøgninger vil kun kunne komme i betragtning til kortvarige tidsbegrænsede stillinger.
Søger du uopfordret hos os, skal du sende din ansøgning pr. mail til post@horsenshfogvuc.dk

Vi søger en HF-lærer til geografi

Vi søger snarest en lærer til en fast stilling i geografi på HF-enkeltfag og den 2 årige HF-uddannelse på minimum 80%. Ansættelsesgraden vil være afhængig af fagkombination. Stillingen kan søges af kandidater både med og uden pædagogikum. Du bedes angive, hvilket andet HF-relevant fag, du kan undervise i. Som ny lærer på skolen får du tilknyttet en rutineret lærer, der hjælper dig med at komme godt i gang i dit nye job.

Vi er også interesseret i at høre fra dig, hvis du er mere interesseret i en lavere ansættelsesgrad, eller hvis du endnu ikke er helt færdiguddannet, men forventer at blive færdig i dette skoleår.

Om dig

Vi forventer, at du er både fagligt ambitiøs, anerkendende og god til at skabe betydningsfulde relationer.
Som HF-lærer skal du med fagligt overskud forstå at motivere, udfordre og støtte vores elever i deres læring.
Du skal brænde for dine fag, være interesseret i at udvikle den pædagogiske praksis gennem egen og fælles refleksion. Du bliver en del af et engageret HF-lærerteam og en rigtig god NF-faggruppe, så vi lægger vægt på, at du prioriterer samarbejde og er nysgerrig i forhold til at arbejde på tværs af fag. Vi har gode faglokaler og en fagsamling, som du vil få ansvaret for. Du vil formodentlig blive skolens eneste geografi-lærer, så det er samtidig en forudsætning, at du trives med en høj grad af selvstændighed.
Du skal have en relevant akademisk uddannelse, der giver undervisningskompetence i faget.

Om skolen

Horsens HF & VUC tilbyder et bredt udvalg af kompetencegivende fag på både grundlæggende og gymnasialt niveau. Fleksible tilrettelæggelser gør det muligt for den enkelte elev at tilpasse sin uddannelse efter egne behov. Skolen har omkring 500 årselever og ca. 60 medarbejdere, hvoraf knap 30 er HF-lærere. Vi er en skole, som prioriterer samarbejde om og udvikling af undervisning og pædagogik for at skabe det størst mulige læringsudbytte for vores elever. Dette sker både gennem formaliserede udviklingsprojekter og gennem et glimrende uformelt kollegialt samarbejde.

Skolen ligger midt i Horsens kun 10 minutters gang fra banegården. Du kan læse mere om os her på hjemmesiden.

Information og ansøgning

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller tilhørsforhold til at søge.
Ansøgninger sendes via gymnasiejob.dk senest den 29. august 2022 kl. 16.00.
Ansættelsessamtaler vil blive afholdt løbende.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem staten og Gymnasieskolernes Lærerforening.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vicerektor Dan Ørbæk Lysgaard på dl@horsenshfogvuc.dk  eller tlf. 22 54 65 08