Alle faste stillinger annonceres offentligt på skolens hjemmeside, jobnet.dk samt evt. i andre relevante medier/aviser.

Uopfordrede ansøgninger vil kun kunne komme i betragtning til kortvarige tidsbegrænsede stillinger.
Søger du uopfordret hos os, skal du sende din ansøgning pr. mail til post@horsenshfogvuc.dk

Aktuelle stillingsopslag

HF-vikar i geografi

Vi søger snarest en vikar til et kortvarigt 35%-vikariat i geografi C (NF) på den 2-årige HF-uddannelse. Stillingen kan søges af kandidater både med og uden pædagogikum. Hvis du er på sidste del af din uddannelse og overvejer en stilling som underviser, hører vi også meget gerne fra dig.

Du vil blive en del af en velfungerende skole, der prioriterer vidensdeling og samarbejde. Som ny lærer på skolen får du tilknyttet en rutineret lærer, der hjælper dig med at komme godt i gang i dit nye job.

Om dig
Vi forventer, at du er både fagligt ambitiøs, anerkendende og god til at skabe betydningsfulde relationer. Som HF-lærer skal du med fagligt overskud forstå at motivere, udfordre og støtte vores elever i deres læring. Du skal brænde for dine fag, være interesseret i at udvikle den pædagogiske praksis gennem egen og fælles refleksion. Du bliver en del af et engageret HF-lærerteam, så vi lægger vægt på, at du prioriterer samarbejde og er nysgerrig i forhold til at arbejde på tværs af fag.
Du skal have en relevant akademisk uddannelse, der giver undervisningskompetence i fagene.

Om skolen
Horsens HF & VUC tilbyder et bredt udvalg af kompetencegivende fag på både grundlæggende og gymnasialt niveau. Fleksible tilrettelæggelser gør det muligt for den enkelte elev at tilpasse sin uddannelse efter egne behov. Skolen har omkring 550 årselever og ca. 70 medarbejdere, hvoraf 35 er HF-lærere.

Vi er en skole, som prioriterer samarbejde om og udvikling af undervisning og pædagogik for at skabe det størst mulige læringsudbytte for vores elever. Dette sker både gennem formaliserede udviklingsprojekter og gennem et glimrende uformelt kollegialt samarbejde.

Skolen ligger midt i Horsens kun 10 minutters gang fra banegården. Du kan læse mere om os her på hjemmesiden.

Information og ansøgning
Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller tilhørsforhold til at søge.
Ansøgninger sendes via gymnasiejob.dk senest den 21. september 2021 kl. 12.00

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem staten og Gymnasieskolernes Lærerforening.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte pædagogisk leder Tina Dunø på td@horsenshfogvuc

Samtaler forventes afholdt løbende.

Vil du have en spændende stilling i et velfungerende samarbejde mellem tre af Østjyllands væsentlige uddannelsesinstitutioner?
Randers HF & VUC, TH. LANGS HF & VUC og Horsens HF & VUC søger en administrationschef til deres administrative fællesskab.
Du får som administrationschef ansvaret for de tre skolers administrative processer og styringen af deres respektive økonomier. Du kommer tæt på alle organisationerne og bliver en vigtig del af ledelsen af de tre skoler. Se hele stillingsopslaget her (nyt vindue) – Ansøgningsfristen er den 16. september 2021.