Alle faste stillinger annonceres offentligt på skolens hjemmeside, jobnet.dk samt evt. i andre relevante medier/aviser.

Uopfordrede ansøgninger vil kun kunne komme i betragtning til kortvarige tidsbegrænsede stillinger.
Søger du uopfordret hos os, skal du sende din ansøgning pr. mail til post@horsenshfogvuc.dk

Vikar til musik på HF

Vi søger en vikar til at undervise et musik C-hold til efteråret 2020. Stillingen vil være på deltid (28%) og du skal have undervisningskompetence på gymnasialt niveau. Det er dog ikke noget krav, at du har pædagogikum. Vi lægger vægt på, at du som musiklærer er rummelig og engagerende og ser gerne, at du har erfaring med HF. Som ny lærer på Horsens HF & VUC vil du blive tilknyttet en erfaren kollega, som introducerer dig til din nye arbejdsplads.

Timerne ligger mandag 8-10, onsdag 10-12 og torsdag 14.30-16.20.

Vi er en skole med ca. 650 elever og 60 lærere. Vi er placeret midt i Horsens kun 10 minutters gang fra banegården. Du kan læse mere om os og vores værdier her på hjemmesiden.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vicerektor Dan Ørbæk Lysgaard på dl@horsenshfogvuc.dk.

Ansøgning inkl. CV og eksamenspapirer sendes via gymnasiejob.dk og der er ansøgningsfrist d. 31. juli kl. 12.

Vikar til matematik på HF

Vi søger en vikar til et halv-årigt matematik B-hold, som med fagligt overskud og udsyn forstår at motivere, udfordre og støtte vores elever i deres læring. Der er tale om en tidsbegrænset stilling i perioden 1. august -31. december 2020 med en ansættelsesgrad på ca. 50%.

Vi er placeret midt i Horsens kun 10 minutters gang fra banegården. Du kan læse mere om os og vores her på hjemmesiden. Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem Staten og Gymnasieskolernes Lærerforening.

Spørgsmål om stillingen eller skolen stiles til vicerektor Dan Ørbæk Lysgaard på dl@horsenshfogvuc.dk.

Ansøgninger sendes via gymnasiejob.dk
Ansøgningsfrist er 10. juli, men vi opfordrer til at søge hurtigst muligt, da samtaler afholdes løbende.