Alle faste stillinger annonceres offentligt på skolens hjemmeside, jobnet.dk samt evt. i andre relevante medier/aviser.

Uopfordrede ansøgninger vil kun kunne komme i betragtning til kortvarige tidsbegrænsede stillinger.
Søger du uopfordret hos os, skal du sende din ansøgning pr. mail til post@horsenshfogvuc.dk

Aktuelle stillingsopslag

HF-lærer til et barselsvikariat i psykologi

Vi søger en engageret HF-lærer til at undervise to hold i psykologi på henholdsvis C- og B-niveau, der begge skal føres til eksamen til sommer. Vikariatet løber fra uge 12 til uge 26 2020. Stillingen vil være på deltid og du skal have undervisningskompetence på gymnasialt niveau.

Som ny lærer på Horsens HF & VUC vil du blive tilknyttet en erfaren kollega, som introducerer dig til din nye arbejdsplads.
Vi er en skole med ca. 650 elever og 60 lærere. Vi er placeret midt i Horsens kun 10 minutters gang fra banegården. Du kan læse mere om os og vores værdier her.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem Staten og Gymnasieskolernes Lærerforening.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vicerektor Dan Ørbæk Lysgaard på dl@horsenshfogvuc.dk.

Ansøgning inkl. CV og eksamenspapirer sendes via gymnasiejob.dk.

Ansøgningsfristen er d. 21. februar 2020 kl. 12.00.