Horsens HF & VUC > Uddannelser > HF-2 årig > Brobygning for 8. klasser

Print Friendly

Brobygning for 8. klasser

VelkommenVelkommen til 2 dage på HF-uddannelsen

I løbet af dit besøg på vores skole vil du få en god fornemmelse af, hvad det vil sige at gå på en rummelig skole for både unge og voksne. Du vil få mere viden om HF-uddannelsen, og hvordan den kan åbne døre til dine fremtidsdrømme.

HFHF – student på 2 år og nu med start efter 9. kl.

HF er en 2-årig almen gymnasieuddannelse, hvor du fagligt og personligt forberedes til din videre uddannelse.
I løbet af det første år på uddannelsen, bliver du klogere på, hvad der er den rigtige vej for dig – uanset om det er en lang, mellemlang eller kort videregående uddannelse og om den er rettet mod det private eller det offentlige arbejdsmarked.
På andet år af uddannelsen får du lov at fokusere på den fagpakke (valgfag), som passer til dine fremtidsdrømme, vores lærere og studievejledere hjælper dig med at blive afklaret om valg af fagpakke . Læs mere om fag, forløb og fagpakker på HF her

I den nye gymnasiereform  er HF-uddannelsen fra sommeren 2017 også et tilbud til unge, der søger om optagelse direkte fra 9. klasse.

Læs mere om HF-uddannelsen her på hjemmesiden eller
hent informationsark (PDF) om HF-uddannelsen her

elever

 

Brobygning hos os

Du møder både kursister og lærere, som kan fortælle om hverdagen på skolen, om fagene og om det sociale fællesskab på skolen.
Du møder studievejledere, som fortæller om uddannelsen, hvilke karrierespor den åbner for, hvad der forventes af dig og hvilke støttemuligheder vi tilbyder, fordi vi ved at din personlige trivsel og din faglige udvikling hænger sammen.
Du bliver præsenteret for forskellige fag i løbet af dit besøg, og du får mulighed for at opleve den daglige undervisning i en HF-klasse.

Praktiske informationer

  • Skema: Udleveres den første dag.
  • Medbring: Pc og strømforsyning og evt. madpakke.
  • Mødetid: Kl. 8.00 til kl. 13.20.
  • Transport: Skolen ligger ikke langt fra Horsens Banegård. Bybussen standser lige ved døren (Holmboes Allé 1, 8700 Horsens).
  • Kantine: Skolen har en god kantine med varme og kolde retter til fornuftige priser. Kantinen åbner kl. 7.00 hver dag.
  • Øvrige informationer: Du skal møde i receptionen i stueetagen den første dag. Herfra følges vi til det lokale, hvor vi skal være.
  • Arbejdsform: Du vil blive præsenteret for forskellige arbejdsformer i forbindelse med dit besøg på vores skole: Klasseundervisning, gruppearbejde, skriftligt arbejde, projektarbejdsformer og fremlæggelse. IT er en integreret del af undervisningen. Afhængig af hvor stort brobygningsholdet er, vil undervisningen veksle mellem at foregå på et separat hold for elever på introduktionskursus og følge de nuværende HF-klasser.

Kontaktpersoner

Vi glæder os til at møde dig!
Har du spørgsmål forud for dit besøg, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 79 29 50 00.

Charlotte Ege, Afdelingsleder for vejledning

Jette Aldenryd, Studievejleder

Åbent husKom til Åbent hus – og tag dine forældre med

Kom og hør om den 2-årige HF-uddannelse og tal med kursister, lærere og studievejledere og få en rundvisning på skolen. Tirsdag den 17. januar 2017 kl. 19.00